Denne linjen går opp grensen mellom musikk og lydkunst, komposisjon og improvisasjon. Workshops, samspill, studio, improvisasjon, komposisjon, musikkhistorie, teori, hørelære, temauker

Denne musikklinjen forholder seg ikke til genre. Musikk er musikk, alle genre er tillatt. Vi anser også laptop som et instrument på lik linje med andre instrumenter.

musikk uten grenser1

Vi arrangerer flere workshops med profesjonelle musikere. På en interaktiv måte vil du lære mye om ulike felt i musikken og instrumentet ditt. Teori og hørelære holdes ukentlig i to ulike kurs, et for de som ikke kan så mye, og et for de som ønsker å forberede seg til opptaksprøver. Du vil også få jobbe mye i studio med opplæring i Logic Pro X og Ableton Live. I historietimenetar vi for oss populærmusikkens historie. Vi samarbeider også med Universitet i Agder om workshops og opptaksprøver.

Hos oss lærer du å improvisere og komponere. Du får muligheten til å prøve ut ideer, både på instrumentet ditt og i samspill med andre. Du vil kunne spille inn musikken din og få den fremført. I samspilltimene utvikler du ferdigheter til å skape musikk på sparket, utvikle gehør, styrke din intuisjon og kreative evner. Undervisningen gir generell sjangerkunnskap, musikk er musikk, et universelt språk. Temauker med fokus på ulike sjangre, en sjanger av gangen.  

Musikk uten grenser band

Reiser

Spennende studieturer til Berlin og New Orleans. Berlinturen er en kulturreise i en av Europas kuleste og fremoverlente byer, med noen av de feteste klubbene for musikk. New Orleans er på mange måter der all moderne musikk kommer fra med sine dype musikalske røtter. Og, New Orleans er mye mer enn bare gladjazz. Dessuten går vi i et profft studio der, og spiller inn imens inspirasjonen er på topp. Vi har samspill, enten fullt band, mindre band, trio, duo, solo, alt ettersom. Ønsker du fordypning, har vi et samarbeid med UiA i form av hovedinstrumentundervisning og seminarer.

Lærernes bakgrunn som profesjonelle musikere gir tilgang på et enormt nettverk av kjente musikere som man vil få workshops med.

Til slutt

Dette er linja for deg med et åpent sinn og som liker å jobbe kreativt med musikk. Musikk uten grenser passer for både deg med ambisjoner om å bli musiker og for deg som bare ønsker et år med masse musikk.

Do what you love, love what you do.

Søk Musikk uten grenser nå

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS
Personvern